Sök:
 

Uniolprodukter AB = Nöjda kunder sedan 1970! Vi tillverkar och saluför högeffektiva rengöringsmedel till både privat och företagskunder. Vi startade vår tillverkning i Tidaholm, mitten av 70-talet flyttades tillverkningen till andra lokaler i staden Lidköping, och efter år 2002 flyttas produktionen igen, nuförtiden ligger företaget i Skövde kommun mellan Vänern och Vättern.

Sedan starten har det hänt mycket, men omtanken om kunderna samt den höga kvalitén på våra produkter har blivit företagets kännetecken och även lagt grunden till våra stora framsteg i denna bransch i så här många år.

Då det gäller tvätt inom fordon och industri så vågar vi påstå att det är få fabrikat på marknaden som matchar våra yrkesmässiga produkter för rengöring. Tillexempel så är vårt största varumärke Globex 80 Husvagnstvätt, Sveriges genom tidernas mest köpta rengöringsmedel för husvagnstvätt och som nu förövrigt även finns med vaxtillsats. Globex 80 Husvagnstvätt är lättillgänglig att inköpa i både Sverige och Norge sedan över 36 år! Vi har nu även ökat spridningen ytterligare genom att också saluföra Globex 80 i Finland, dem flesta återförsäljarna har Globex 80 på hyllan, eller om inte så kan dem lätt beställa hem genom någon av våra distributörer. Glöm inte att ta en extra titt på vår klassiska Vinylglans som faktiskt har hängt med sedan starten, kanske känner Ni igen den?

Något som kanske inte så många känner till är att vi sedan 80-talet även tillhandahåller sågblad till handmaskiner, såsom sticksågblad samt tigersågblad, även så har vi karosserisågblad till alla luftdrivna maskiner, olika sågbladsmodeller finns för såväl hårda som mjuka arbeten, alla sågblad är tillverkade i Sverige och av vårt starka Svenska stål. Samtliga sågblad är anpassade för professionella yrkesmän med högt ställda krav på enastående kvalité och extra lång hållbarhet.

Samtliga produkter som vi tillverkar och saluför är självfallet registrerade hos Kemikalieinspektionen, enligt gällande regler och miljökrav. 16 punkters Säkerhetsdatablad finns naturligtvis på samtliga produkter.

Vi använder oss av lättnedbrytbara tensider i vår tillverkning utav rengöringsmedel.

Uniolprodukter AB är anslutet till REPA-registret, Vi ser därigenom till att producentansvaret för alla sorters tom emballage uppfylls.

Mycket välkomna Ni också att bli en helt nöjd kund!

Värna om vår miljö, rengör på väl lämpad plats.

Lite länkar:

http://www.mxnytt.se/

Nicole Loginger driver sidan MXNytt.se, kolla in denna om ni är intresserade utav motocross, vi har även nu i år börjat att sponsa Nicole & Jim i Team Loginger som även dem är mycket trevliga & duktiga & som gillar att köra motocross!

www.bvs.nu
Mikael Malmberg driver detta företag som har samtliga reservdelar till er USA bil, dessutom inrymmer företaget även en suverän bilvårdsanläggning för rengöring av olika fordon!

www.abergsvtcparts.se
Åbergs VTC parts AB är reservdels- och tillbehörsbutiken för amerikanska vans, pick-ups samt personbilar, dem innehar ett stort lager av reservdelar.

www.nbt.fi
Närpes biltillbehör AB har reservdelar, tillbehör samt service för husvagnar, lagerför även nya Cabby, Hobby, Homecar, innehar över 25 års erfarenhet i branschen, dem betjänar er på Finska, Svenska eller Närpesiska.

www.henkeifridene.se
Henrik Svalefelt driver Henke i Fridene Bilservice som ligger i Hjo kommun, företaget startades i oktober 2007. En perfekt bilservice som inte är "specialiserat" på någon specifik reparation eller bilmärke utan utför alla jobb. 

2018-12-12